Kerhoihin ilmoittautumiset

LASTEN KERHOJEN ILMOITTAUTUMISET

Toivomme täyttävänne valmiiksi allaolevat tiedot lapsestanne. Nimet, syntymäajat ja yhteystiedot tallennamme Suomen Nuorisoseurojen Liiton ylläpitämään jäsenrekisteriin. Rekisteri ei ole julkinen vaan ainoastaan seuramme käytössä.

Otamme kuvia eri kerhoista ja tapahtumista kerhovuoden aikana. Emme pyri kuvaamaan yksittäisiä lapsia vaan näytöksiä, harjoituksia sekä ryhmäkuvia. Pyydämme vanhemmilta lupaa näiden kuvien julkaisemiseen.

Sähköposti osoitetta käytämme laskujen välitykseen, informaatioon aikataulu muutoksista sekä mahdollisesti infoa kylän tapahtumista.

Mukavaa kerho-vuotta !!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

AIKUISTEN KURSSEILLE ILMOITTAUTUMISET

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.